dimecres, 6 de maig del 2009

Una sortida fins el carrer dels petons


Ahir dia 5 de Maig del 2009 vam anar a passejar i veure uns quants dels carrers que ens descriu en Miquel del " carrer dels petons"de Marcel Fite. Els blocaires de les dues classes acompanyats dels Profes que són meravellosos. Ens ho varem passar d'allò més bé imaginant-nos aquella època gracies a la Maribel i la Carme que ens va documentar, explicant-nos un munt de coses d'aquells temps hi ha molt llunyans, però que encara ara si ho saps es poden veure i gaudir de molts detalls. En els llocs més adients van dir textos, versos, acudits i llegendes per ajudar-nos a conèixer millor els indrets per on passàvem. I després per acabar de arrodonir, un sopar molt bo i capritxos al "RE-PLA" .

2 comentaris:

Raimunda ha dit...

Una explicació clara , que reflecteix , aquesta passejada preciosa que quedarà per sempre en el nostres records.Una abraçada
Raimunda

Rosa Vila Panach ha dit...

M'ha agradat el que has escrit perquè aprofundeixes en el tema. Si no hagués estat així, a mi, moltes coses m'haguessin passat per alt. M'ho he passat molt bé llegint els teus textos.